ما در این مقاله میخواهیم به بررسی یکی از روشهای جدید از بین بردن موی صورت بپردازیم، پس با ما همراه باشید تا همه چیز را درباره لیزر صورت بدانید.
صورت انسان یکی از مناطقی است که در معرض دید همگان میباشد، بنابراین وجود موهای زائد در صورت برای آقایان و به ویژه بانوان آزاردهنده میباشد.
برای از بین بردن موهای صورت راههای زیادی وجود دارد، از روشهای قدیمی مانند: بندانداختن، ژیلت کشیدن، وکس کردن گرفته تا روشهای جدیدی که امروزه در آرایشگاهها از آنها استفاده میکنند.
لیزر موهای زائد صورت یک روش پزشکی غیر تهاجمی است که از پرتو نور که همان لیزر است، برای حذف موهای صورت استفاده میشود. این کار را میتوان در سایر قسمتهای بدن نیز انجام داد، مانند زیر بغل، پاها، اما در صورت عمدتا در اطراف دهان، چانه یا گونهها استفاده میشود.
لیزر صورت برای کاهش موهای زائد صورت استفاده میشود. همچنین درمان موهای زائد تقریباً در هر ناحیهای به جز پلک یا ناحیه اطراف آن امکانپذیر است.
خطرات ناشی از عوارض جانبی این لیزر به نوع پوست، رنگ مو و میزان پایبندی شما به مراقبتهای قبل و بعد از لیزر بستگی دارد.
شایعترین عوارض لیزر صورت عبارتاند از:
به ندرت لیزر صورت میتواند باعث ایجاد تاول، پوسته پوسته شدن، ایجاد زخم یا سایر تغییرات در بافت پوست شود. همچنین سفید شدن موها یا رشد بیش از حد مو در مناطق تحت درمان از دیگر عوارض جانبی لیزر موهای زائد به ویژه در پوست تیرهتر میتواند باشد.
لیزر موهای صورت به دلیل احتمال آسیبدیدگی شدید چشم، برای پلکها، ابروها یا بهطور کلی مناطق اطراف چشم توصیه نمیشود.
این روش در دوران بارداری توصیه نمیشود. به این دلیل است که هیچ مطالعه دقیقی درمان لیزر مو در دوران بارداری را اثبات نکرده است.
ممکن است برای موهای زائد که در دوران بارداری رشد کردهاند، لیزر موهای زائد به ویژه لیزر صورت را احتیاج داشته باشید، بهتر است در این مدت صبر کنید یا از راههای خانگی لیزر موهای صورت استفاده کنید. ما در ادامه به بررسی لیزر خانگی موی صورت میپردازیم.
مشکل اصلی بسیاری از روشهای رفع موهای زائد این است که نتایج موقت هستند یا فقط چند هفته نتیجه دلخواه را دارند. بهتر است برای نتایج طولانیتر، لیزر موهای زائد را در نظر بگیرید.
لیزر صورت با دستگاه لیزر خانگی، با استفاده از لیزر و پرتوهای تپنده به فولیکولهای مو آسیب میرساند و در نتیجه باعث ریزش مو میشود. استفاده از لیزر خانگی فقط حدود شش ماه باعث از بین رفتن موی صورت میشود و پس از آن موها دوباره رشد میکنند. اما در برخی افراد موها هرگز رشد نمیکنند. ولی در نظر داشته باشید در صورت بازگشت موها، ممکن است نازکتر بوده و در صورت مانند قبل خودنمایی نکنند.